Новини
uk
Кошик порожній
Реєстрація
Вхід

НОВИЙ, САМОХІДНИЙ ОБПРИСКУВАЧ CASE IH «SPX II EXTREME»

Нове поколінння обприскувачів CASE IH !!!

Гарантія на CASE IH Patriot SPX II EXTREME становить 1 рік.

Вартість - 190 000 доларів США (з ПДВ), за комерційним курсом ПриватБанк

 

CASE IH Patriot «SPX II EXTREME»

Коли масштаби господарства вимірюються тисячами гектарів, то відповідно і втрати від неякісного і несвоєчасного обприскування можуть бути високими. В такому випадку Вам знадобиться сучасний і високопродуктивний самохідний обприскувач - CASE IH Patriot SPX II EXTREME

CASE IH Patriot SPX II EXTREME ідеально підходить для екстремальних умов і призначений для роботи в найсуворіших рельєфах місцевості. Він, оснащений 4-циліндровим двигуном Case IH FPT (IVECO) потужністю 177к.с. , із системою Common Rail і охолоджувачем Turbo.

 

Сучасний зовнішній вигляд та неперевершена продуктивність:

Конфігурація з переднім розташуванням кабіни і заднім розташуванням двигуна обприскувача Case IH SPX II EXTREME  надає йому найсучасніший вигляд і високу продуктивність. Завдяки цій конструкції статична вага кабіни і двигуна рівномірно розподіляється на передній і задній мости. Завдяки рівномірному розподілу ваги знижується утворення колії і ущільнення грунту при будь-яких погодних умовах.

 

Підвіска:

Активна підвіска - ACTIVE SUSPENSION ефективно поглинає вертикальні і горизонтальні удари, запобігаючи їх передачу на шасі, штанги і кабіну.

 

Потужність і продуктивність:

Інженери Case IH, які розробляють обприскувачі Patriot, знають, що замовникам необхідний ідеальний баланс. Вам потрібно як висока потужність, так і економічність обприскувача, а також його тривалий термін служби. Робочий об'єм двигуна і потужність мають відповідати машині . Дизельні двигуни Case IH FPT IVECO забезпечують рушійну силу для обприскувачів Patriot, що дозволяє досягти оптимальної ефективності при роботі в полі і розвивати достатнє тягове зусилля.

 

 Система обприскування:

CASE IH Patriot SPX II EXTREME оснащений найсучаснішими технологіями:

AUTOBOOM

ACCUBOOM

KIT AUTO GUIDANCE READY

HYD ADJUSTMENT

AGITATION CONTROL ELETRONIC

Технологія AIM Command FLEX дозволяє більше не хвилюватися через надмірне або недостатнє внесення, оскільки вона забезпечує стабільну якість і ефективність операцій обприскування та застосування продуктів із захисту рослин. Система підтримує постійну норму внесення по всьому полю на різних швидкостях руху.

AUTOBOOM:

Сталість заданої висоти штанги обприскувачів Patriot забезпечується як прекрасної підвіскою самої штанги, так і системою активної підвіски ходової частини. Крім цього, для забезпечення ще кращої стабільності штанги можливо встановлення на обприскувач автоматизовану систему управління висотою крил штанги за допомогою трьох ультразвукових сенсорів висоти.

ACCUBOOM:

Ще більшої економії цінного препарату можна досягти використовуючи систему ACCUBOOM. Дана система в поєднанні з системою GPS-навігації автоматично відключає подачу робочої рідини на ті ділянки секції, які потрапляють на вже оброблені ділянки поля.

 

Комфорт і безпека:

Кабіна має відмінну герметизацію, повітряний фільтр з активованим вугіллям, який просто і ефективно поглинає забруднення, зберігаючи повітря всередині завжди чистим і безпечним. Комфорт посилюється завдяки вбудованому клімат-контролю. Сидіння кабіни пневматичне і регульоване. Панель приладів сучасна та зручнаУправління повністю забезпечується джойстиком.

 

Специфікація:

Комплектація кабіни

Deluxe Surveyor Cab (клімат контроль, пневматична подушка - INSTRUCTIONAL SEAT, дзеркала заднього виду)

Підвіска коліс

ACTIVE SUSPENSION

Системи точного землеробства

Система навігації

Auto Guide,

Монітор AFS Pro 700,

Приймач AFS372

Системи

       AUTOBOOM, ACCUBOOM

Штанга

27M BOOM 5 SECTION 50.8CM SPACING 3 WAY CIH

Колеса

320/90 R42 WHEEL/TIRES

 

Технічні характеристики: 

Модель

Patriot SPX II EXTREME

Двигун

IVECO

Кількість циліндрів / обєм двигуна

4/4.5 л

Номінальна потужність, к.с. (КВт)

177 (125)

Привід

TRACTION, 4X4 WITH FULL FLOWDIVIDER

Максимальна швидкість

48 км / год

Бак для робочої суміші

2500 LITER, пластик

Бак Промивки

280 л

Кліренс

160 см

Насос подачі робочої суміші

Відцентровий з гідравлічним приводом.